[vc_row css=”.vc_custom_1491212425950{margin-top: 50px !important;margin-bottom: 50px !important;}”][vc_column][mk_fancy_title tag_name=”h1″ color=”#000000″ size=”30″ font_weight=”500″ txt_transform=”none” margin_bottom=”0″ font_family=”none” align=”center”]Wespenbestrijding Oss[/mk_fancy_title][vc_separator color=”custom” border_width=”2″ el_width=”20″ accent_color=”#DF0314″ css=”.vc_custom_1491221382235{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_row_inner attached=”true” column_padding=”5″][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Heeft u te maken met wespenoverlast in uw huis, tuin of bedrijfspand? Voor wespenbestrijding in de omgeving van Oss, kunt u terecht bij A.Manders . Met onze ervaring en expertise bestrijden wij snel en efficiënt een wespennest bij u thuis of op het werk.

[/vc_column_text][vc_column_text]

Wij zijn in het bezit van speciale professionele middelen en hebben ook de benodigde certificaten om de wespen te verdelgen in Oss. Indien u geen last heeft van de wespen, kunt u ze ook gewoon laten zitten. Wespen hebben namelijk een heel nuttig doel: ze eten muggen en vliegen!

Wij zijn werkzaam in de regio’s OssUden, Veghel, Berghem, Ravenstein Heesch, Nistelrode en Grave.[/vc_column_text][mk_fancy_title tag_name=”h3″ color=”#000000″ size=”28″ txt_transform=”none” margin_top=”25″ font_family=”none”]Geïnteresseerd in onze diensten?[/mk_fancy_title][mk_button dimension=”flat” corner_style=”rounded” size=”large” url=”http://www.mandersreiniging.nl/contact/” align=”center” margin_top=”15″ margin_bottom=”0″ bg_color=”#df0314″ btn_hover_bg=”#000000″ btn_hover_txt_color=”#ffffff”]NEEM CONTACT OP[/mk_button][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”6210″ img_size=”large” alignment=”center”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][mk_page_section bg_color=”#e5e5e5″ min_height=”0″ padding_top=”55″ padding_bottom=”60″ top_shape_color=”#ffffff” bottom_shape_color=”#ffffff” sidebar=”sidebar-1″ first_page=”false” last_page=”false”][vc_column][mk_fancy_title color=”#000000″ size=”30″ font_weight=”500″ txt_transform=”none” margin_bottom=”0″ font_family=”none” align=”center”]Wespen verdelgen Oss[/mk_fancy_title][vc_separator color=”custom” border_width=”2″ el_width=”20″ accent_color=”#DF0314″ css=”.vc_custom_1491221382235{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_row_inner attached=”true” column_padding=”5″][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Een wespenoverlast kan erg vervelend zijn. Vooral als het wespennest op een plek zit, waar u vaak langs moet. Wij raden het af om de wespen zelf te verdelgen. Het brengt namelijk heel wat risico’s met zich mee en al helemaal als u allergisch bent voor wespensteken. Voor uw eigen veiligheid is het dan ook handiger en een slimme zet om een professionele partij in te schakelen. Bij A.Manders zorgen wij ervoor dat het verdelgen van wespen op een effectieve en efficiënte manier gebeurt.

Wij raden u aan om ons altijd in te schakelen voor het bestrijden van een wespennest. Het is namelijk niet geheel zonder risico’s om dit zelf te doen. Voor uw eigen veiligheid is het daarom beter om A.Manders in te schakelen, voor het snel en effectief bestrijden van een wespennest in Oss.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Bij ons hoeft u geen lange tijd te wachten voordat wij u komen helpen bij het verdelgen van een wespennest. Na het ontvangen van een melding, komen wij in 95% van de gevallen, dezelfde dag nog bij u langs. Wij zullen dan direct aan de slag gaan het met het verdelgen van het wespennest.

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section bg_color=”#454545″ min_height=”35″ padding_top=”35″ padding_bottom=”35″ top_shape_color=”#ffffff” bottom_shape_color=”#ffffff” sidebar=”sidebar-1″ first_page=”false” last_page=”false”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”3/4″][mk_fancy_title tag_name=”h3″ color=”#ffffff” size=”28″ txt_transform=”none” margin_top=”25″ font_family=”none”]Wilt u wespen laten verdelgen?[/mk_fancy_title][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][mk_button dimension=”flat” corner_style=”rounded” size=”large” url=”http://www.mandersreiniging.nl/contact/” align=”center” margin_top=”15″ margin_bottom=”0″ bg_color=”#df0314″ btn_hover_bg=”#000000″ btn_hover_txt_color=”#ffffff”]NEEM CONTACT OP[/mk_button][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/mk_page_section][vc_row css=”.vc_custom_1491212425950{margin-top: 50px !important;margin-bottom: 50px !important;}”][vc_column][mk_fancy_title color=”#000000″ size=”30″ font_weight=”500″ txt_transform=”none” margin_bottom=”0″ font_family=”none” align=”center”]Wespenbestrijding in huis[/mk_fancy_title][vc_separator color=”custom” border_width=”2″ el_width=”20″ accent_color=”#DF0314″ css=”.vc_custom_1491221382235{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_row_inner attached=”true” column_padding=”5″][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Als u wespen in huis hebt, dan mag u ze zelf bestrijden met insecticiden. Hieronder leest u welke middelen ingezet kunnen worden en hoe u deze dient te gebruiken.

Pyrethrinen met piperonylbutoxide

Dit middel dient u in een ruimte te spuiten waar veel wespen zitten. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de deuren en ramen gesloten zijn van de kamer, waarin de wespen zitten. Zorg er ook voor dat u minstens 50 centimeter afstand houdt van wanden of voorwerpen. Nadat de klus is, zult u de ruimte minimaal 10 minuten gesloten moeten houden. Om ervoor te zorgen dat de geur van het middel verdwijnt, kunt u na afloop de ruimte grondig luchten.

Oppervlakte spray met pyrethrinen

U kan ook gebruik maken van een oppervlakte spray met pyrethrinen. Dit middel is eveneens te gebruiken voor andere vliegende insecten. Besproei de spray op plekken waar de wespen regelmatig te voorschijn komen. Hierbij kunt u denken aan vensterbanken, verwarmingselementen, lampen, wanden of plafonds.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Synthetische pyrethroïden

Als u een wespennest binnenshuis hebt, dan kunnen synthetische pyrethroïden gebruikt worden. Het is wel belangrijk dat de pyrethroïden werkzame stoffen als permethrin of tetramethrin bevatten. Bespuit de nestingangen en het binnenste van het nest langdurig. De nestingangen zijn meestal gelegen aan de onderkant van het nest.

Om het risico te verkleinen dat rondvliegende wespen steken, kunt u wespenbestrijding van het nest beter in de avond doen. In de avond bevinden de wespen zich namelijk in het nest. Is een nest erg groot of moeilijk te bereiken, dan raden wij het aan om een professioneel wespenbestrijder in te schakelen voor wespenbestrijding.

Hangt er buitenshuis een wespennest, dan mogen die alleen chemisch bestreden worden door een professioneel wespenbestrijder. Bedrijven die hierin zijn gespecialiseerd, mogen chemische middelen gebruiken die verboden zijn voor ‘normale’ consumenten.

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner attached=”true” column_padding=”5″][vc_column_inner width=”1/2″][mk_fancy_title tag_name=”h3″ color=”#000000″ size=”28″ txt_transform=”none” margin_top=”25″ font_family=”none”]Geïnteresseerd in onze diensten?[/mk_fancy_title][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][mk_button dimension=”flat” corner_style=”rounded” size=”large” url=”http://www.mandersreiniging.nl/contact/” align=”center” margin_top=”15″ margin_bottom=”0″ bg_color=”#df0314″ btn_hover_bg=”#000000″ btn_hover_txt_color=”#ffffff”]NEEM CONTACT OP[/mk_button][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][mk_page_section bg_color=”#e5e5e5″ min_height=”0″ padding_top=”55″ padding_bottom=”60″ top_shape_color=”#ffffff” bottom_shape_color=”#ffffff” sidebar=”sidebar-1″ first_page=”false” last_page=”false”][vc_column][mk_fancy_title color=”#000000″ size=”30″ font_weight=”500″ txt_transform=”none” margin_bottom=”0″ font_family=”none” align=”center”]Herkennen van een wespennest[/mk_fancy_title][vc_separator color=”custom” border_width=”2″ el_width=”20″ accent_color=”#DF0314″ css=”.vc_custom_1491221382235{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_row_inner attached=”true” column_padding=”5″][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Voordat u een professional inschakelt, moet u natuurlijk wel weten dat er een wespennest aanwezig is. Het herkennen van een wespennest doet u aan de ronde vorm, de grijze kleur en het papierachtige materiaal. Het kan voorkomen dat het nest goed verstopt zit en dat deze alleen opvalt door het aantal vliegende wespen. Het is aan te raden om uit de buurt van een wespennest te blijven. Als de wespen iemand als een bedreiging zien, dan kunnen ze gaan steken.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”55px”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]Mocht u een wespennest herkennen, dan is het niet handig dat u direct zelf het heft in handen neemt. Een nest verwijderen kan gevaarlijk zijn voor uzelf of omstanders. Het is al helemaal niet verstandig om de uitvliegopening van een nest dicht te stoppen. De wespen zullen blijven zoeken en blijven knagen tot ze een uitgang hebben gevonden. Dit is vaak ook de manier hoe grote aantallen wespen een gebouw binnendringen. Voor wespenbestrijding is het handiger om contact met ons op te nemen.[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section bg_color=”#454545″ min_height=”35″ padding_top=”35″ padding_bottom=”35″ top_shape_color=”#ffffff” bottom_shape_color=”#ffffff” sidebar=”sidebar-1″ first_page=”false” last_page=”false”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”3/4″][mk_fancy_title tag_name=”h3″ color=”#ffffff” size=”28″ txt_transform=”none” margin_top=”25″ font_family=”none”]Vragen over het herkennen van een wespennest??[/mk_fancy_title][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][mk_button dimension=”flat” corner_style=”rounded” size=”large” url=”http://www.mandersreiniging.nl/contact/” align=”center” margin_top=”15″ margin_bottom=”0″ bg_color=”#df0314″ btn_hover_bg=”#000000″ btn_hover_txt_color=”#ffffff”]NEEM CONTACT OP[/mk_button][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/mk_page_section][vc_row css=”.vc_custom_1491212425950{margin-top: 50px !important;margin-bottom: 50px !important;}”][vc_column][mk_fancy_title color=”#000000″ size=”30″ font_weight=”500″ txt_transform=”none” margin_bottom=”0″ font_family=”none” align=”center”]Tips tegen wespenoverlast[/mk_fancy_title][vc_separator color=”custom” border_width=”2″ el_width=”20″ accent_color=”#DF0314″ css=”.vc_custom_1491221382235{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_row_inner attached=”true” column_padding=”5″][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Wanneer u last hebt van wespen, dat is het goed om te weten wat er allemaal tegen gedaan kan worden. Hieronder leest u onze tips voor het tegengaan van wespenoverlast.

  1. Kom niet dicht in de buurt van een wespennest en laat de wespen, voor zover het kan, met rust. Het is ook niet verstandig om de wespen te slaan als ze in de buurt komen.
  2. Gebruik horren of vliegengordijnen om te voorkomen dat de wespen binnenkomen.
  3. Hang in de zomer een nep-nest op. De wespenkoningin zal dan een andere plek op zoeken om een nest te maken.
  4. Maakt u een eigen wespenval? Gebruik dan bier met limonade, zoals Radler en plaats de val op afstand.
  5. Zorgt een wespennest buiten voor overlast of zitten er wespen op een onhandige plek in huis? Roep de hulp dan in van een professional.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Heeft u last van wespen en bent u op zoek naar een professioneel bedrijf die dit kan verhelpen? Neem dan contact met ons op en wij zullen op een efficiënte en effectieve manier de wespen verwijderen. Het tarief voor wespenbestrijding is €52,50,- per nest en is inclusief voorrijkosten.

[/vc_column_text][vc_empty_space][mk_fancy_title tag_name=”h3″ color=”#dd3333″ size=”18″ font_weight=”bold” txt_transform=”none” margin_bottom=”0″ font_family=”none” align=”center”]Tarieven[/mk_fancy_title][vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-money” color=”black” size=”xl” align=”center” css=”.vc_custom_1491296445846{margin-bottom: 30px !important;}”][vc_column_text align=”center”]Benieuwd naar onze tarieven?[/vc_column_text][mk_button dimension=”flat” corner_style=”rounded” size=”medium” url=”http://mandersreiniging.nl/tarieven/” align=”center” margin_top=”20″ margin_right=”0″ btn_hover_bg=”#000022″ btn_hover_txt_color=”#ffffff”]Bekijk onze tarieven[/mk_button][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][mk_page_section bg_color=”#454545″ min_height=”35″ padding_top=”35″ padding_bottom=”35″ top_shape_color=”#ffffff” bottom_shape_color=”#ffffff” sidebar=”sidebar-1″ first_page=”false” last_page=”false”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”3/4″][mk_fancy_title tag_name=”h3″ color=”#ffffff” size=”28″ txt_transform=”none” margin_top=”25″ font_family=”none”]Geïnteresseerd in onze diensten?[/mk_fancy_title][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][mk_button dimension=”flat” corner_style=”rounded” size=”large” url=”http://www.mandersreiniging.nl/contact/” align=”center” margin_top=”15″ margin_bottom=”0″ bg_color=”#df0314″ btn_hover_bg=”#000000″ btn_hover_txt_color=”#ffffff”]NEEM CONTACT OP[/mk_button][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/mk_page_section]