[vc_row css=”.vc_custom_1491212425950{margin-top: 50px !important;margin-bottom: 50px !important;}”][vc_column][mk_fancy_title color=”#000000″ size=”30″ font_weight=”500″ txt_transform=”none” margin_bottom=”0″ font_family=”none” align=”center”]Vogelwering en vogeloverlast Cuijk[/mk_fancy_title][vc_separator color=”custom” border_width=”2″ el_width=”20″ accent_color=”#df0314″ css=”.vc_custom_1491221421193{margin-bottom: 0px !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row fullwidth=”true” fullwidth_content=”false” column_padding=”5″ css=”.vc_custom_1491212438517{margin-bottom: 50px !important;}”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text disable_pattern=”false” align=”center”]


Vogelwering in Cuijk

Duivenoverlast en kraaienoverlast bestrijden met vogelwering in Cuijk?

Vogels kunnen op allerlei plekken overlast bezorgen. Los van hun fysieke aanwezigheid en geluid, dragen zij verschillende bacteriën en parasieten bij zich die verschillende ziektes kunnen verspreiden zoals vogelgriep of salmonella.
Ook de vogelnesten zijn niet zo schoon. Deze zitten namelijk vol met vlooien, luizen en andere insecten. Naast overlast trekken zij allerlei ongedierte aan die vervolgens weer in uw huis of pand terecht kunnen komen. Het is verstandig om snel en effectief te handelen.
Daarnaast is het mogelijk dat vogeloverlast flinke financiële schade veroorzaakt.

Vogelwering dakgoot, dakrand, dakpannen in Cuijk?

Vogelnesten kunnen voor een hoop problemen zorgen. Vooral nesten onder de onderste rij dakpannen komen wij regelmatig tegen. Wanneer vogels zich hier proberen te nestelen, pikken zij de isolatie weg wat zorgt voor schimmels en houtrot.
Ook schoorstenen zijn voor de vogels een fijne plek om te nestelen. Op deze plek blokkeren zij het rookkanaal wat kan leiden tot een schoorsteenbrand of koolmonoxidevergiftiging .
A. Manders  is gespecialiseerd in het weren van vogels. Na een uitgebreide inspectie van uw pand en een inventarisatie van de overlast, geven wij u een advies. Hierbij worden diverse mogelijkheden met u doorgesproken. Vogelweringsystemen van A. Manders  zijn de manier om vogeloverlast te verhelpen en in het vervolg te voorkomen.
Belangrijk om te weten: Wij werken uitsluitend met methoden die de vogels afschrikken. De dieren worden er niet door geschaad.

Mogelijkheden voor vogelwering in Cuijk door A.Manders

Vogelpinnen plaatsen
Vogelschroot plaatsen voor uw dakgoten
Vogelweringsborstels voor zonnepanelen
Elektronische vogelweringssystemen
Draadsystemen
Optische vogelweringssystemen

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][mk_page_section bg_color=”#454545″ min_height=”35″ padding_top=”35″ padding_bottom=”35″ sidebar=”sidebar-1″ first_page=”false” last_page=”false”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”3/4″][mk_fancy_title tag_name=”h3″ color=”#ffffff” size=”26″ txt_transform=”none” margin_top=”20″ margin_bottom=”0″ font_family=”none”]Geïnteresseerd in onze diensten?[/mk_fancy_title][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][mk_button dimension=”flat” corner_style=”rounded” size=”large” url=”http://www.mandersreiniging.nl/contact/” align=”center” margin_top=”15″ btn_hover_bg=”#df0314″ btn_hover_txt_color=”#000000″]Neem contact op[/mk_button][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/mk_page_section]