Dakreiniging in Oss door A.Manders

Wilt u uw dakpannen laten reinigen in de omgeving Oss? Dan is A.Manders reinigingsdiensten dé specialist op het gebied van reiniging van dakpannen in Oss. Wij hebben jarenlange ervaring in dakreiniging en kunnen uw dakpannen, leien dak en shingles optimaal en veilig reinigen, ook in Oss.

Waarom laat u uw dak reinigen?

Uw dak is ook in Oss helaas onderhevig aan de Nederlandse weersomstandigheden. Hierdoor hechten mossen, algen en atmosferische vervuilingen zich aan uw dakpannen, leien of shingles. Dit heeft diverse verschillende gevolgen voor uw dak: doordat mossen en algen zich hechten in de poriën kunnen uw dakpannen en leien poreus worden en scheuren, hierdoor kunt u lekkage krijgen, een ander nadeel is dat uw woning onverzorgd uiterlijk krijgt en de levensduur van uw dakbedekking wordt bovendien aanzienlijk verkort!!

Wat houdt dakreiniging precies in?

Bij Dakreiniging in Oss werken we in 4 stappen:

Stap 1. Uw dak wordt in gesprayd met een algen en mosdodend middel, hierdoor zal na enige tijd inwerken het minder druk bij het reinigingsproces gebruikt hoeven om de algen en mossen te verwijderen

Stap 2. Wanneer A.Manders Reinigingsdiensten uw dak komt reinigen in Oss, betekent dit dat we met gepaste druk en heet water uw dak reinigen.
Doordat we de druk en temperatuur aan kunnen passen kunnen we  optimaal reinigen zonder uw dak te beschadigen.

Stap 3. Nadat het dak helemaal is gereinigd brengen we een beschermend middel aan ,dit noemen we impregneren waardoor algen, mossen en atmosferische vervuilingen zich minder gemakkelijk aan uw dakpannen zullen hechten. Dankzij dit middel wordt de levensduur van uw dak aanzienlijk verlengd en geniet u langer van een schoon dak!

Stap 4. Na de reinigingswerkzaamheden zijn we nog niet klaar: we zorgen dat de dakgoten worden leeggehaald, wassen de ramen en voorzien u van een passend advies.

Jaarlijkse algenbestrijding

Wij bieden u de mogelijkheid om jaarlijks uw pannendak of leien te laten behandelen met een anti-algenmiddel. Hierdoor krijgt u geen algenaanslag op uw dakpannen en zien deze er langer als nieuw uit. Heeft u hier interesse in of vragen over ? Laat het ons weten!