Dakpanreiniging

Weer een schoon dak met Mandersreiniging

Wilt u uw dakpannen laten reinigen in de omgeving Oss, Uden en Veghel? Dan is Manders reiniging dé specialist op het gebied van reiniging en onderhoud van dakpannen. Wij hebben jarenlange ervaring en zetten ons in om uw dakpannen optimaal te reinigen. Hierdoor geniet u langer van uw dak en krijgt uw woning een mooie uitstraling.

Bent u op zoek naar een professional voor de schoonmaak van uw dakpannen voor een langere levensduur? Kies dan voor Mandersreiniging!

Hoge kwaliteit

Mandersreiniging heeft jaren ervaring en biedt de hoogste kwaliteit in dakreiniging en schoonmaak van uw dakpannen.

Eerlijke prijzen

Wij bieden prijzen die matchen met onze service: eerlijk en zonder onaangename verrassingen!

Snelle service

Dankzij onze jarenlange ervaring en geoefende handen kunnen wij een snelle service garanderen.

Helder advies

Dak gereinigd? Dan zijn we nog niet klaar! We bieden namelijk altijd een helder advies, zodat u uw dak voor lange tijd kunt onderhouden.

Dakpannen reinigen voor particulieren

Mandersreiniging verzorgt de schoonmaak van dakpannen voor particulieren in de omgeving Oss, Uden, Veghel . Laat ons weten welke soort dakpannen u heeft op uw woning  (bijvoorbeeld via het contactformulier) en wij zoeken een passende oplossing voor uw reinigingsprobleem.

Neem contact op voor meer informatie

Waarom laat u uw dakpannen reinigen?

Uw dak is helaas onderhevig aan de Nederlandse weersomstandigheden. Hierdoor hechten mossen, algen en atmosferische vervuilingen zich aan uw dakpannen. Dit heeft dus verschillende vervelende gevolgen: uw woning krijgt namelijk een onverzorgd uiterlijk en de levensduur wordt bovendien aanzienlijk verkort!

Belangrijk: Wij reinigen geen asbesthoudende dakbedekkingen!

Hoe kan dat?

De mossen en algen wortelen zich in de poriën van de dakpannen en nemen vocht op. Hierdoor ontstaan na verloop van tijd scheurtjes.

Het gevolg?

De dakpannen worden poreus en breken of brokkelen af.

De oplossing?

De oplossing hiervoor ligt binnen handbereik wanneer u Mandersreiniging inschakelt! Wij reinigen en impregneren namelijk uw dak met zorg.

Tegen vervuiling

Wij gaan mossen, algen en atmosferische vervuiling tegen.

Verzorgd uiterlijk

Wij zorgen voor een verzorgd uiterlijk van uw pand.

Langere levensduur

Wij verlengen de levensduur van u uw dakbedekking.

Wat houdt dakpannen reinigen precies in?

Wanneer Mandersreiniging uw dak komt reinigen, betekent dit dat we met gepaste druk met heet water uw dak helemaal helemaal schoonmaken.

Daarna brengen we een beschermend middel aan, waardoor algen, mossen en atmosferische vervuilingen zich minder gemakkelijk aan uw dakpannen zullen hechten. Dankzij dit middel wordt de levensduur van uw dak aanzienlijk verlengd en geniet u langer van een schoon dak!

Na de reinigingswerkzaamheden zijn we nog niet klaar: we zorgen dat de dakgoten worden leeggehaald, wassen de ramen en voorzien u van een passend advies.

Andere reinigingsmethoden: jaarlijkse algenbestrijding

Wij bieden u de mogelijkheid om jaarlijks uw pannendak te laten behandelen met een anti-algenmiddel. Hierdoor krijgt u geen algenaanslag op uw dakpannen en zien deze er langer als nieuw uit. Heeft u hier interesse in? Laat het ons weten!

Dakreiniging

We reinigen uw dak en voorkomen dat algen, mossen of atmosferische vervuiling zich makkelijk hechten.

Grote schoonmaak

We zijn nog niet klaar na de dakreiniging: we halen namelijk uw dakgoten leeg, wassen de ramen en geven een advies op maat.

Langere levensduur!

Dankzij de professionele dakreiniging is de levensduur van uw dak aanzienlijk verlengd!

Dakpannen laten reinigen? Neem contact op!

Wilt u uw dakpannen door ons laten reinigen of heeft u een vraag over onze reinigingsmethoden? Neem dan gerust contact met ons op! Wij geven zo snel mogelijk gehoor aan uw bericht en staan misschien wel binnenkort al op uw dak!