[vc_row css=”.vc_custom_1491216094566{margin-top: 50px !important;margin-bottom: 50px !important;}”][vc_column][mk_fancy_title tag_name=”h1″ color=”#000000″ size=”30″ font_weight=”500″ txt_transform=”none” margin_bottom=”0″ font_family=”none” align=”center”]Dakkapelreiniging Uden[/mk_fancy_title][vc_separator color=”custom” border_width=”2″ el_width=”20″ accent_color=”#df0314″ css=”.vc_custom_1491221499183{margin-bottom: 0px !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row fullwidth=”true” fullwidth_content=”false” column_padding=”5″ css=”.vc_custom_1491212438517{margin-bottom: 50px !important;}”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text align=”center”]Dakkapel laten reinigen in Uden ?

 

Een schone dakkapel zorgt niet alleen voor een mooiere uitstraling van uw woning, door het van tijd tot tijd reinigen ervan wordt ook de levensduur aanzienlijk verlengd.
Wij reinigen uw dakkapel zodat u zelf niet het dak op hoeft. De reiniging voeren wij uit met borstels en sponsen in combinatie van onze specialistische reinigingsmiddelen. Wij gebruiken stomend water en geen hoge druk, om op die manier beschadigingen te voorkomen.
Wij reinigen de zijpanelen, de boeiboorden, het kozijn en maken de afvoer weer vrij. Na afloop van de de reiniging wassen wij de ramen van uw dakkapel.
Tijdens de reiniging wordt er ook gelet op eventuele mankementen door ouderdom en slijtage, deze melden wij aan u.
Wij raden aan om uw dakkapel minimaal eens  per 2 jaar te laten reinigen .

 

Dakkapelreiniging voeren wij uit in de regio:   Oss, Uden, Veghel, Ravenstein, Wijchen, Beuningen en Grave

Extra informatie

De genoemde prijzen op de pagina ’tarieven’ zijn gebaseerd op een maximale breedte van 4 meter en het dakkapel dient gesitueerd te zijn op de 1e of 2e etage. Indien uw dakkapel afwijkt van de genoemde voorwaarden, neemt u dan contact met ons op.

Burenkorting

Om het aantrekkelijk te maken meerdere dakkapellen te laten reinigen in dezelfde straat bieden wij ook een burenkorting aan , zie hiervoor de pagina ‘tarieven‘.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_fancy_title color=”#000000″ size=”22″ font_family=”none” align=”center”]Benieuwd naar de prijzen? Klik hier[/mk_fancy_title][/vc_column][/vc_row][mk_page_section bg_color=”#454545″ min_height=”35″ padding_top=”35″ padding_bottom=”35″ sidebar=”sidebar-1″ first_page=”false” last_page=”false”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”3/4″][mk_fancy_title tag_name=”h3″ color=”#ffffff” size=”26″ txt_transform=”none” margin_top=”25″ margin_bottom=”0″ font_family=”none”]Geïnteresseerd in onze diensten?[/mk_fancy_title][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][mk_button dimension=”flat” corner_style=”rounded” size=”large” url=”http://www.mandersreiniging.nl/contact/” align=”center” margin_top=”15″ btn_hover_bg=”#df0314″ btn_hover_txt_color=”#000000″]Neem contact op[/mk_button][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/mk_page_section]