Dakkapelreiniging

Dakkapelreiniging

Een schone dakkapel zorgt niet alleen voor een mooiere uitstraling van uw woning , door het van tijd tot tijd reinigen ervan  wordt ook de levensduur aanzienlijk verlengd.
Wij reinigen uw dakkapel zodat u niet het dak op hoeft. Uw dakkapel wordt met borstels en sponsen  gereinigd in combinatie  van onze specialistische reinigingmiddelen .Wij gebruiken stomend water en geen hoge druk om beschadigingen te voorkomen
Wij reinigen de zijpanelen , boeiboorden,het kozijn en maken de afvoer vrij, na de reiniging worden de ramen van uw dakkapel meteen gewassen .
Tijdens de reiniging wordt er ook gelet op eventuele mankementen die in de loop der jaren ontstaan zijn , deze worden aan u gemeld.
Wij raden aan om uw dakkapel  minimaal eens  per 2 jaar te laten reinigen .

Veiligheid:

Wij werken tijdens het reinigen  met speciale  valbeveiliging waardoor we in staat zijn om op een verantwoorde manier  uw dakkapel te reinigen  zonder dat er valgevaar is.

Dakkapelreiniging voeren wij uit in de regio:  Nijmegen , Oss, Uden en Veghel

Extra informatie:

De genoemde prijzen op de pagina ‘tarieven’ zijn gebaseerd op een maximale breedte van 6 meter en het dakkapel dient gesitueerd te zijn op de 1e of 2e etage. Indien uw dakkapel afwijkt van de genoemde voorwaarden, neemt u dan contact met ons op.

Burenkorting :

Om het aantrekkelijk te maken meerdere dakkapellen te laten reinigen in dezelfde straat bieden wij een burenkorting aan , zie hiervoor de pagina ‘tarieven’.

Benieuwd naar de prijzen? Klik hier

Geïnteresseerd in onze diensten?